Știm cât de importantă este legătură dintre stăpâni și animalele lor de companie. Pentru a o susține, dar și pentru a ne asigura că acordăm serviciile de cea mai bună calitate, am inițiat seviciul de vizită la domiciliu.

Deplasarea la domiciliu, nu este dedicată doar urgențelor, ci și cazurilor în care este în favoarea animalului tratat, să nu se deplaseze până la cabinet, pentru a evita o stare accentuată de stres.

De asemenea, serviciul nostru de consultații veterinare la domiciliu, vine și în ajutorul stăpânilor care, din varii motive, nu se pot deplasa până la cabinet.

Se pot programa consultații la domiciliu în fiecare zi a săptămânii, în funcție de programul personalului nostru medical.

Când este bine să chemi medicul veterinar acasă?

1) Când animalul nu poate fi transportat din motive medicale
Fie că este vorba de o boală cronică sau de un animal foarte bătrân care nu suportă ușor un drum până la veterinar, consultația la domiciliu este cea mai bună soluție.

2) Când animalul se stresează excesiv
Unele animale de companie devin agitate peste măsură pe drum sau în cabinetul veterinar și se manifestă extrem (tremurat puternic, schelălăit, agresivitate, etc).

3) Când este nevoie de observare
Pentru cazurile medicale mai dificile, în care nu există soluții evidente, sau atunci când există probleme de comportament, este necesar ca medicul veterinar să observe mediul în care trăiește animalul.

Stăpânii își dau, de cele mai multe ori, silința să descrie în detaliu anumite aspecte, însă uneori se întâmplă să le scape exact amănuntul cel mai important.

De aceea, observarea mediului de viață, poate fi cheia succesului unui diagnostic.

4) Eutanasierea la domiciliu

5) Mai multe animale de companie

Dacă ai mai multe animale și este aproape imposibil să le transporți pe toate în același timp, pentru un control de rutină, atunci vizita la domiciliu, este o soluție salvatoare.

consultatii veterinare acasa iasi

urgente veterinare iasi

medic veterinar iasi deplasare la domiciliu

consultatii veterinare la domiciliu iasi
urgente veterinare iasi medic veterinar iasi deplasare la domiciliu